Banner
     
 
     

   
Credeti ca serviciul : " Monitorizare Insolventa " , oferit de Vrajitorul.Eu , va este util in recuperarea debitelor ?
Da
 
 
 56%
 
Nu
 
 
 44%
 


Partener logo

*}

Ina Moldoveanu Ina Moldoveanu
Urban Iulian Iulian Urban
Urban Iulian Viorel Urban
Balan Bogdan Balan Bogdan
Filip Lepus Filip Lepus
Stelian Negrea Stelian Negrea

picture
Ultima sansa pentru PDL se consuma astazi - No. 31455/2012-06-14

Joi 14 Iunie 2012

   Cred ca astazi PDL isi va consuma ultima sansa de a redresa situatia partidului care, de bine de rau, cu toate criticile acumulate in ultimii ani, a fost singurul partid politica care si-a asumat un Cod de Etica si care a acceptat sa ridice atat cat s-a putut de mult, stindardul luptei anticoruptie din politica, singurul partid in timpul guvernarii caruia, politicienii de la putere au tremurat de frica ANI, DNA si a Justitiei.
PDL este un partid care plateste pentru greii ani de criza si pentru puterea de a isi fi asumat masuri anticriza fara precedent.Fara ele, Romania de astazi ar fi fost Grecia la cub a Europei, intr-o tara care nu produce absoult nimic, intr-o Romanie care sufoca cu taxe mediul privat pentru a mentine un supradimensionat aparat de stat, o Romanie in care cand te apuca cheful de munca mai bine stai linistit sa iti treaca.
Multi din primarii PDL , si va dau exemple concrete din Ilfov, au fost maturati la alegerile locale din 10 iunie 2012, nu de propriile nerealizari cat mai ales de valul popular de antipatie generat de masurile anticriza care au dus la acumularea de ura impotriva PDL.
Sigur, romanii incep sa vada ca guvernarea USL va insemna reintoarcerea la risipa, populism, la sfidarea institutiilor anticoruptie gen ANI sau DNA, la reinstaurarea politizarii sfidatoare a institutiilor statului roman, si in curand la crunte razboaie intre PSD si PNL pentru puterea castigata, razboi care a inceput deja de la locale cand in marea majoritate a comunelor din Ilfov, bataliile s-au dat intre PNL si PSD. Va fi insa tarziu.
PDL este un partid paralizat in acest moment. Un partid care are nevoie de un soc, un partid de care multi romani au nevoie pentru ca dreapta romaneasca si lupta anticoruptie sa continue si sa nu fie definitiv ingropata. Astazi PDL are sansa sa primeasca terapia de soc de care are nevoie. Numai cu conducerea imediata a actualului BPN se poate garanta succesul terapiei, altfel in maxim 3 luni pana la 30% din primarii PDL alesi la 10 iunie vor fi demult plecati, iar la alegerile din noiembrie 2012, romanii se vor afla in fata unei monstruozitati fara precedent , neintalnita in ultimii 23 de ani in Romania : un USL care va detine peste 78% din mandatele din parlament,cu o opozitie inexistenta, fat care va arunca democratia romaneasca in urma cu cel putin 20 de ani .
Aud voci in PDL care spun ca actuala conducere trebuie sa continue. Ce sa faca o echipa de fotbal cu o conducere care a dus-o de la lupta pentru titlu la retrogradare? O noua echipa, o noua conducere, o noua viziune si un PDL nou in centrul unei platforme de dreapta care sa abordeze in forta alegerile din noiembrie care in opinia mea vor fi si parlamentare si prezidentiale. Daca astazi nu se ia decizia corecta, PDL dispare, insa odata cu el dispare si sansa romanilor de a avea o opozitie care sa tina piept ferocismulu stangii care planeaza amenintator asupra Romaniei.

User:
Password:
Nu ai inca cont ? Acum trebuie sa iti
creezi unul si si sa devii membru.


Vrajitorul.euAfisari unice totale: 630.654
Afisari unice astazi: 457
 
 
 
 
Tepe de la angajatori
Urban si Asociatii ofera posibilitatea
pentru orice persoana din Romania,
sa raporteze orice inselaciune
financiara catre autoritatile fiscale
Aboneaza-te la Newsletter
 
Nume:
 
E-mail:
 
 

 
 

Curs valutar BNR : 19-02-2018
Euro .......... 4.4439 RON
Dolarul SUA .......... 4.1516 RON
Francul elvetian .......... 4.0971 RON
Lira sterlina .......... 6.3552 RON
din

in

suma

rezultat