Banner
     
 
     

   
Credeti ca serviciul : " Monitorizare Insolventa " , oferit de Vrajitorul.Eu , va este util in recuperarea debitelor ?
Da
 
 
 56%
 
Nu
 
 
 44%
 


Partener logo

*}

Ina Moldoveanu Ina Moldoveanu
Urban Iulian Iulian Urban
Urban Iulian Viorel Urban
Balan Bogdan Balan Bogdan
Filip Lepus Filip Lepus
Stelian Negrea Stelian Negrea

picture
Eu nu votez in Senat porcaria socialista de numita ” bac diferentiat”! - No. 31512/2012-09-05

Miercuri 5 Septembrie 2012

   Comisia de invatamant a Senatului a adoptat miercuri, cu unanimitatea voturilor parlamentarilor prezenti, raportul la proiectul de lege privind organizarea si desfasurarea examenului de Bacalaureat care da posibilitatea absolventilor de liceu sa aleaga intre bacalaureatul national si cel profesional, anunta Agerpres.
Astfel, absolventii de liceu vor putea opta pentru sustinerea bacalaureatului profesional care va permite accesul pe piata muncii, dar nu le va permite sa urmeze cursurile in invatamantul superior, sau pentru bacalaureatul national, care le va da voie sa urmeze cursurile unei facultati.
La sedinta comisiei ia parte si ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu.
Nici acum nu e blocat accesul pe piata muncii daca n-ai bacalaureat!! Poti sa te angajezi unde si cum vrei tu, in limita COMPETENTELOR tale!!
Prostia asta cu ciucuri e un fel de dovada ca nu ai bacalaureat, un fel de mangaiere pe crestet daca loaza nu-i in stare sau nu are chef sa invete.
Pe de alta parte, vad o materie extrem (!) de importanta pentru neluatorii de bacalaureat: Educatie Antreprenoriala!!! Evident se pregatesc pentru a fi angajati ca manageri si de-aia au nevoie. Si eu care credeam ca o sa fie zilieri.
Nu-i decat o alta masura populista, de stanga, pentru bobor...
Adevaratele firme nu se uita la studii ci la competente, la experienta, la productivitate. Cunosc destui oameni fara facultate care castiga 2000 de euro si peste in Romania si sunt mult mai buni decat altii cu facultate. Hartia aia nu te ajuta decat in companiile ramase in vechea mentalitate securisto-comunista din categoria "timpul trece leafa merge"..Masuri, cum ar fi ca cei cu bac profesional nu pot da examen la facultate sau sa se inscrie la o facultate particulara decat daca mai dau o echivalare la bacul original as intelege desi tot nu-i vad rostul.Nimeni nu va angaja un absolvent de BAC "profesional" daca nu stie nici sa dea cu matura!
Masura este gandita de smecherii care au ramas fara clienti la facultatile cu taxa,  pentru a ocoli asprimea impusa pe buna dreptate la BAC de catre Funeriu, si are doar un singur scop : sa umple facultatile particulare de studenti.
Vopseaua asta comunista care se aplica acum peste BAC este o rusine specifica numai tarilor din lumea a treia socialista gen Coreea de Nord.
Inainte de '89 daca nu luai bac-ul primeai un certificat de 12 clase. Acest certificat va fi botezat acum de Abramburica drept bac profesional pentru urmatoarele motive:
A. Pentru ca vrea sa arate ca promovarea sub luminata conducere a PSD promovabilitatea a crescut pe noi culmi...
B. Pentru ca  , coruptelor sindicate din invatamant le este greu sa sustina un sistem care produce PESTE 50% REBUT , si sa-si tina membrii de sindicat in posturi; cunosc scoala in Buzau unde exista director si un singur profesor si are doar patru elevi, dar directorul ia salariu la nivel de director de scoala cu 500 de elevi; iar boii voteaza USL..
C. Pentru ca cererea de salarii in invatamant nu se justifica cu 40% rebut la capacitate si 50% rebut la bac. PS. daca programa e aceeasi, de ce e bac-ul diferit???? Iar daca privatii vor accepta studenti cu bac profesional ii poate impiedica Abramburica (sa chiar aste e scopul)????

User:
Password:
Nu ai inca cont ? Acum trebuie sa iti
creezi unul si si sa devii membru.


Vrajitorul.euAfisari unice totale: 621.553
Afisari unice astazi: 104
 
 
 
 
Tepe de la angajatori
Urban si Asociatii ofera posibilitatea
pentru orice persoana din Romania,
sa raporteze orice inselaciune
financiara catre autoritatile fiscale
Aboneaza-te la Newsletter
 
Nume:
 
E-mail:
 
 

 
 

Curs valutar BNR : 22-01-2018
Euro .......... 4.4439 RON
Dolarul SUA .......... 4.1516 RON
Francul elvetian .......... 4.0971 RON
Lira sterlina .......... 6.3552 RON
din

in

suma

rezultat