Credeti ca serviciul : " Monitorizare Insolventa " , oferit de Vrajitorul.Eu , va este util in recuperarea debitelor ?
Da
 
 
 56%
 
Nu
 
 
 44%
 


Partener logo

*}

Ina Moldoveanu Ina Moldoveanu
Urban Iulian Iulian Urban
Urban Iulian Viorel Urban
Balan Bogdan Balan Bogdan
Filip Lepus Filip Lepus
Stelian Negrea Stelian Negrea

picture
NU va lasati prostiti de asa-zisa cearta dintre PNL si PSD - No. 31517/2012-09-07

Vineri 7 Septembrie 2012

   Vad ca deja televiziunile varanilor agita o presupusa "cearta" intre PNL_ul lui Dormeo [ care s-a bronzat doua saptamani in strainataturi ] si PSD-ul lui Plagiattore. Imediat ziaristii tonamat au inceput sa spuna ca gata este dihonie in USL mesaj fabricat in laboratoarele guzganului rozaliu sa prosteasca Romania.
Va dau din sursa sigura [ discutii cu senatori PSD si PNL ] faptul ca aceasta este STRATEGIA PENTRU PARLAMENTARE a PSD si PNL sa creeze impresia ca se cearta, ocazie cu care PNL_ul socialist al lui Crin va adopta o "pozitie" de dreapta si va MIMA cearta cu PSD-ul ca sa traga voturile fraierilor.
Ce au gandit Iliescu si Felix "analizand" sondajele?
Ca romanul nu mai merge fraierit cu USL-ul, ca vor ajunge la parlamentare la vreo 45% si exista risc mare sa creasca PPDD [ partidul idiotilor care se uita la Xena, Ahile si alti nebuni adusi de la Balaceanca sa se "dea" in direct la OTV de DD]. Asadar nu de frica PDL ci a PPDD [ vedeti ca tot pe segmentul de batuti in cap se da lupta pentru voturi!!] s-a decis strategia de toamna " PNL se cearta cu PSD si se da de dreapta".
Dupa ce au analiza dezastrul cu suspendarea Marinelului, si au vazut ca PSD a iesit sifonat grav, pastrandu-si insa talibanii votanti, au remarcat faptul ca PNL are o paine buna de mancat [ a se citi de prostit romanashul ] astfel incat se va da lovit, sedus si abandondat de "raii " de la psd, si ca, daca mimeaza supararea si IDICNAREA pe cei de la PSD, si incepe sa latre un mesaj de dreapta apropiat de PDL , romanashul va vota mai degraba PNL decat PDL adica se rup voturi de la PDL dar se va atrage si ceva electorat "elitist" de la PPDD.
Asa ca au scos de la naftalina "lideri" gen Tariceanu, Orban care au declansat "intifada de carton" impotriva PSD, in vreme ce PDL asista paralizat deocamdata la acest scenariu.
Repet asadar un mesaj pentru romanul care este satul de idiotii din politica romaneasca : nu va lasati pacaliti de acest joc de glezne, pentru ca scopul PSD si PNL este sa faca SEPARAT profitand de naivitatea romanilor, peste 60% in toamna , ca sa izoleze PDL si sa blocheze ascensiunea "elitistilor" de la PPDD.
Oricum Romania are un viitor sumbru pentru ca 70% din alegatorii romani , desi se vaita cat e ziua de lunga ca este furat de politicieni corupti, incompetenti, mincinosi, totusi, voteaza asemenea specimene, intrucat el insusi stie ca si el acolo in lumea lui, mai ciupeste ceva, mai fenteaza munca, mai arunca gunoiul pe strada, mai minte, mai vinde ceva la negru si atunci este normal sa-i fie frica sa voteze un politician sau un partid care le spune ca daca vin la putere trebuie sa MUNCEASCA, sa respecte legea, sa nu mai faca evaziune....

User:
Password:
Nu ai inca cont ? Acum trebuie sa iti
creezi unul si si sa devii membru.


Vrajitorul.euAfisari unice totale: 630.654
Afisari unice astazi: 457
 
 
 
 
Tepe de la angajatori
Urban si Asociatii ofera posibilitatea
pentru orice persoana din Romania,
sa raporteze orice inselaciune
financiara catre autoritatile fiscale
Aboneaza-te la Newsletter
 
Nume:
 
E-mail:
 
 

 
 

Curs valutar BNR : 19-02-2018
Euro .......... 4.4439 RON
Dolarul SUA .......... 4.1516 RON
Francul elvetian .......... 4.0971 RON
Lira sterlina .......... 6.3552 RON
din

in

suma

rezultat