Credeti ca serviciul : " Monitorizare Insolventa " , oferit de Vrajitorul.Eu , va este util in recuperarea debitelor ?
Da
 
 
 56%
 
Nu
 
 
 44%
 


Partener logo

*}

Ina Moldoveanu Ina Moldoveanu
Urban Iulian Iulian Urban
Urban Iulian Viorel Urban
Balan Bogdan Balan Bogdan
Filip Lepus Filip Lepus
Stelian Negrea Stelian Negrea

picture
Alocatiile copiilor NU se pot executa silit de banci ! - No. 31731/2013-04-03

Miercuri 3 Aprilie 2013

   --------- Forwarded message ----------
From: Iulian Urban <iulian.urban@gmail.com>
Date: 2013/4/1
Subject: Re: Abuzuri Alpha Bank


Simona

1. Da-ne si noua un LIKE pe pagina de facebook " Sustin Legea Falimentului Personal"

2. Alocatia este conform Codului de Procedura Civila supusa IMPOSIBILITATII de a fi executata silit astfel incat te rog sa iei extrasul de cont si sa reclami la Politie, OPC faptul ca ti s-au sustras banii din alocatie; este un caz penal ordinar ; ce banca a facut aceasta mizerie ?

2013/3/31 P S

Buna ziua,

Zilele trecute am avut mare surpriza (pt a doua oara) sa raman fara alocatia copilului, deoarece banca, fara permisiunea mea verbala sau scrisa a retras acesti bani dintr-un cont de lei pt un cont de euro.
Contul de euro este un credit de nevoi personale din data de 24.03.2008 de 10 000 euro pe o perioada de 10 ani, am la dosarul meu de plati si este chiar specificat in contract, ca am sa achit suma de 600 euro pt: .."imprumutatul va plati bancii la data semnarii prezentului contract un comision de administrare in suma de 600 euro acoperind cheltuielile bancii pt administrarea si monitorizarea Facilitatii."
Platind acesti bani la inceput doamna consultant " x " mi-a explicat ca nu am sa mai platesc pe parcursul creditului nici un alt comision. Ulterior, acum un an si ceva , am intebat de ce rata mea(in euro) de la luna la luna difera..atunci tot acelasi consultant "x" mi-a  adus la cunostinta ca platesc de ceva timp si 0,50 centi comision administrare cont...fara sa fi fost informata. Sunt mai multe intamplari ,dar pt ca nu am luat masuri la timpul lor (neavand curaj ,deoarece eram restantiera) am ajuns sa fiu considerata o nulitate. De aceea au inventat (in contract nu este specificat ) ca la implinirea celor 5 ani de colaborare,eu trebuie sa le platesc o taxa de 47 ron. Negasind banii in contul de euro au retras banii de pe un card in lei ( tot ei M-AU OBLIGAT sa-l fac) pt indemnizatie si alocatie. Implineam 5ani pe data de 24.03.2013 ei au retras pe 18.03.2013...cica am fost anuntata printr-o scrisoare postala, eu nu am primit nimic. Reprezentanta "x" mi-a aruncat in fata ca ei sunt acoperiti de contract si ca au avut dreptul sa-mi ia banii. Insistand chiar si alocatia.
Prima data cand au retras si transformat banii( doua luni de alocatie)  din lei in euro a fost pt ca aveam intarziere la rata 5 zile lucratoare....raspunsul lor a fost  "cred ca.." "posibil ca.." si un "ne pare rau"  dar n-am facut nimic. Ce pot face acum!?

User:
Password:
Nu ai inca cont ? Acum trebuie sa iti
creezi unul si si sa devii membru.


Vrajitorul.euAfisari unice totale: 630.654
Afisari unice astazi: 457
 
 
 
 
Tepe de la angajatori
Urban si Asociatii ofera posibilitatea
pentru orice persoana din Romania,
sa raporteze orice inselaciune
financiara catre autoritatile fiscale
Aboneaza-te la Newsletter
 
Nume:
 
E-mail:
 
 

 
 

Curs valutar BNR : 19-02-2018
Euro .......... 4.4439 RON
Dolarul SUA .......... 4.1516 RON
Francul elvetian .......... 4.0971 RON
Lira sterlina .......... 6.3552 RON
din

in

suma

rezultat