Credeti ca serviciul : " Monitorizare Insolventa " , oferit de Vrajitorul.Eu , va este util in recuperarea debitelor ?
Da
 
 
 56%
 
Nu
 
 
 44%
 


Partener logo

*}

Ina Moldoveanu Ina Moldoveanu
Urban Iulian Iulian Urban
Urban Iulian Viorel Urban
Balan Bogdan Balan Bogdan
Filip Lepus Filip Lepus
Stelian Negrea Stelian Negrea

picture
Plagiati-o dar votati-o ! - No. 31732/2013-04-03

Miercuri 3 Aprilie 2013

   Am fost asaltat de multi amici care imi spun ca MRU si FC au niste "idei revolutionare" in materie de faliment personal. Am comentat si mai jos.
Pur si simplu NU MA INTERESEAZA decat sa se voteze O lege a falimentului personal asteptata de 4,4 milioane de romani. Ca se cheama legea Ponta, MRU, etc. nu conteaza.
Ca o iau si o plagiaza, o copiaza, iarasi nu ma intereseaza; Va promit stimati DECIDENTI din Parlament ca sterg toata munca mea la lege, NUMAI VOTATI-O!
Nu mai introduceti noi legi cu continut similar pe circuit ca asta inseamna ca romanii vor trebui sa astepte inca 2 ani minim ca sa fie protejati si in acest timp zeci de mii de familii de romani pierd tot ce au! asa ca plagiati, copiati, dar VOTATI! Adica faceti singurul lucru de care sunteti in stare si pentru care ati fost alesi acolo in Parlament!
MACAR ATAT!

Vreau sa clarific niste lucruri. Dupa ce noi am inceput lupta pentru Sus?in Legea Falimentului Personal acum doua luni si am inceput sa bombardam parlamentarii, dupa ce o vreme nu ne-a bagat nimeni in seama, acum cand miscarea a luat amploare , deodata, POLITICIENII in loc sa voteze proiectul de lege depus de mine si profesorul Gheorghe Piperea, votat deja de Senat si aflat la Camera Deputatilor, la maximum 60 de minute de vot si de salvarea a 4,4 milioane de romani, ei bine acesti politicieni fac ce stiu ei mai bine : NIMIC, POPULISM , MAZETARIE.
Daca parlamentarii USL nu au dat nici un semn de viata, cei din Opozitie [ MRU ] anunta ca depun ei un proiect nou de lege desi :
- cel aflat la Camera Deputatilor este deja trecut prin Senat deci se scutesc DOI ANI de zile de timp pierdut
- nimeni din lumea juridica in cei doi ani nu a trimis la mine sau la profesorul Piperea vreun tex de critica juridica la legea noastra
- nu se justifica depunerea unui proiect nou atata timp cat exista unul bun, viabil, facut profesionist, si care se poate vota imediat.
Este rusinos ce se intampla.
Este dovada populismului ieftin atat la parlamentarii puterii [ aici este sfidare ] cat si la multi din cei ai opozitiei [ este bataie de joc sa pretinzi ca vii cu un proiect nou cand stii ca mai pierzi doi ani de zile timp in care romanii isi pierd casele si vietile din cauza datoriilor si abuzurilor bancilor]
Este o MAZETARIE care nu se regaseste decat in Romania!

User:
Password:
Nu ai inca cont ? Acum trebuie sa iti
creezi unul si si sa devii membru.


Vrajitorul.euAfisari unice totale: 630.654
Afisari unice astazi: 457
 
 
 
 
Tepe de la angajatori
Urban si Asociatii ofera posibilitatea
pentru orice persoana din Romania,
sa raporteze orice inselaciune
financiara catre autoritatile fiscale
Aboneaza-te la Newsletter
 
Nume:
 
E-mail:
 
 

 
 

Curs valutar BNR : 19-02-2018
Euro .......... 4.4439 RON
Dolarul SUA .......... 4.1516 RON
Francul elvetian .......... 4.0971 RON
Lira sterlina .......... 6.3552 RON
din

in

suma

rezultat